понеделник, 8 април 2013 г.

Сидеров ще бори Борисов и Станишев в 25 МИР в София

Сидеров ще бори Борисов и Станишев в 25 МИР в София
Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров влиза в битката на титаните в София. Той ще води листата в 25 МИР, където ще се изправи срещу Сергей Станишев и Бойко Борисов. Сидеров ще води и листата във Варна, пише dnes.bg.


Той обясни, че през 2005 година е водил листите в тези райони, когато “Атака“ направи своя пробив. Той определи като грешка отиването му в Бургас през 2009 година.

На предстоящите избори “Атака“ ще е първа сила, смята Сидеров. Малко над 120 депутати са достатъчно, обясни той на въпрос на Dnes.bg колко народни представители предполага, че ще има в следващото НС.

Сидеров отново беше категоричен, че няма да подкрепи предишните управляващи, защото партията на Бойко Борисов продължавала да подкрепя колониалния модел.

На представянето днес на водачите на листи лидерът на „Атака“ дойде с 14 свои съпартийци. При нас водачите на листи са членове на ръководството или областни координатори, обяви Сидеров. По негови думи няма подбрани на принципа на шоубизнеса “актьори и гълтачи на огньове“. Той определи листите си като “отбор, с който е бил от години“.

„Аз залагам на отбор от бойци, убедени в каузата “Атака“, обяви Сидеров. По негови думи резултатите на партията ще бъдат много добри.

ГЕРБ нарушиха закона и откриха предизборната си кампания преди срока, който е 12 април, обясни Сидеров и допълни, че за партията на Бойко Борисов законът никога не е значил нищо.

Националистите ще заложат на идейна кампания, базирана върху платформата на партията. Сидеров сложи 5 акцента в програмата на “Атака“.

Първият е народовластие – промяна в Закона за референдумите, с която да може да се инициира допитване с 50 000 подписа. Според Сидеров това ще промени начина на правене на закони, защото народът ще може да се произнася по всички въпроси и да налага вето.

Сидеров иска още да се предложи на обсъждане дали плоският данък да остане или не.

Втората основна точка в програмата на „Атака“ е българизъм – връщане в български ръце на всички икономически сектори, които печелят. Лидерът на партията за пореден път заяви, че бедна България храни големи чуждестранни фирми и това трябва да се промени. Това не е национализация, това е българизация, уточни Сидеров.

Политика на доходи и европейски стандарти поиска още лидерът на партията. По негови думи трябва веднага да получим европейски доходи. В противен случай трябва да ходим да се запишем в някакъв африкански съюз, иронично обяви националистът.

Националната идентичност и ред са четвъртата и петата точка от програмата на Сидеров. Той обясни, че заканата на ГЕРБ, че ще се справи с престъпността, абсолютно се е провалила.
Няма да наемаме фолк певици и Веско Маринов, няма да правим концерти, а срещи, срещи, срещи, обясни Сидеров относно предизборната кампания на партията.
Ето и хората, с които днес Сидеров застана и представи като лица на партията:
Димитър Аврамов – Кърджали и Смолян
Павел Шопов – Пловдив, Ямбол
Станислав Станилов – Пазарджик и Габрово
Деница Гаджева – 23 МИР и София област.
Венцислав Лаков – Враца и Ловеч
Магдалена Ташева – Пловдив област
Илиян Тодоров – Благоевград и Кюстендил
Явор Нотев – 24 МИР
Десислав Чуколов – Бургас и Стара Загора
Станислав Станилов – Габрово и Пазарджик
Димитър Димов – Сливен
Огнян Стоичков – Търговище и Шумен
Гален Монев – Хасково

Господин Райков не допуска българските патриоти в МС, но допуска циганското мешере, скочи Сидеров на днешните изказвания на служебния премиер Марин Райков, който макар и косвено, без да споменава имена, остро разкритикува Сидеров. По думите на лидера на „Атака“ премиерът не можел да дава оценки за патриотизъм, защото и той самият е „слуга на чужди интереси“.


0 коментара:

Публикуване на коментар