четвъртък, 9 май 2013 г.

ДПС взима властта, ще бъдете добре, крещи той на митинг в Крън

ДПС взима властта, ще бъдете добре, крещи той на митинг в Крън
"След 12 май ДПС взима властта, което значи, че вие ще бъдете добре, ще се грижим за вас, ще имате работа. Нали искате да имате работа?. Това заявява кандидатът за депутат от ДПС Делян Пеевски на митинг-концерт в Крън, провел се на 7 май вечерта. В клип, качен в YouTube със заглавие „10 хиляди събра ДПС в Крън на 7 май“, събралите се хора скандират и развяват знамена на ДПС.


"Другото най-важно е, че на 12-и измитаме ГЕРБ. ГЕРБ си отиват. Искате ГЕРБ да си отидат, нали?", казва на микрофона още Пеевски.

"ГЕРБ ви страхуваха 4 години. Страхуваха ли ви ГЕРБ?“, пита Пеевски. „Да“, отговаря множеството.

„Отиват си“, категоричен е Пеевски, който е водач на листата в Стара Загора. Той отсича, че ДПС няма да се коалира в партията на Бойко Борисов.

"Приятели, искам да знаете, че лъжите им, че ние се коалираме с тях, са една огромна лъжа. Ние няма да се коалираме с тях", обяснява кандидат-депутатът и подканя симпатизантите да скандират ДПС. "Обичам ви", откровеничи дори Пеевски.

На митинга думата взема и Халил Летифов – областен лидер на ДПС и втори в листата на движението в региона.

„Приятели, не се съмнявайте в нашата искреност, не се съмнявайте, че ние ще застанем зад вас и следващите 4 години ще има хора, които искрено да мислят за вас и да бъдат зад вас“, казва той.

На клипа се вижда, че на митинга публиката забавляват фолкпевиците Софи Маринова, Бони и Галена.


1 коментар:

  1. Ето защо хората бяха организирани на протест толкова бързо и защо мразим пеевски http://www.youtube.com/watch?v=SkRDMHcvUlo

    ОтговорИзтриване